Toimitusehdot

Kaikki tuotteemme valmistetaan vain tilauksesta, poislukien Outlet-tuotteet, jotka ovat valmiina lähetettäväksi asiakkaalle. Koska kyseessä on mittatilaus-materiaalit, tuotteissa ei ole vaihto, eikä palautusoikeutta.

  • PERUUTUKSET

Kaikki peruutukset tulee tehdä 24 h kuluessa tilauksesta. Toimittamattomista tuotteista veloitamme toimitusmaksun 50 e.

  • TOIMITUKSET

Toimitamme varastossa olevat tilaukset 2-7 päivän sisällä. Tilaustuotteiden kohdalla toimitusaika on noin 3-6 viikkoa. Mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä asiakkaalle mahdollisimman pian.

  • TOIMITUSTAPA

NOUTO: Tuotteen voi noutaa liikkeestämme aukioloaikojen puitteissa. Osoite: Pohjoiskaari 18 00200 Helsinki. Olemme avoinna arkisin: 10-16 .00 ja lauantaisin 12-15.00. Sopimuksesta myös muulloin.

TOIMITUS KOTIIN.

Postnord toimittaa teille tilauksenne kotiinkuljetuksella. Kun olemme saaneet tuotteen pakattua ja ilmoitettua POSTNORDILLE nouto-osoitteen, teille tulee POSTNORDILTA tekstiviesti, jossa ilmoitetaan toimitusaika. Me emme valitettavasti pysty vaikuttamaan heidän toimitusaikoihinsa. Mikäli teillä on jokin toive, milloin paketin tulisi olla perilla, laittakaa meille viestiä tai soittakaa. Yritämme parhaamme, että paketti saataisi teille toiveidenne mukaisesti.

Toimitusmaksu on 20e pientilauksissa ja isoissa rullissa 50e .

PALAUTUS

Nettikaupoissa on 14 vrk palautusoikeus, mutta se ei valitettavasti koske mitään meidän tuotteitamme, koska kaikki tuotteemme tehdään mittojen mukaan teidän tilausten perusteella . OUTLET-tuotteilla ei ole vaihto-eikä palautusoikeutta.

MATTOJEN VÄRIT

Mattojen värit voivat vaihdella oman sisustuksen, valaistuksen tai lattian mukaan. Mikäli haluat saada tuotteesta mallipalan, ota meihin yhteyttä, eiköhän se onnistu. Veloitamme mallipaloista postimaksun ja mallinippuja saa lainattua vain liikkeestä, jos lupaa pyhästi sen palauttaa 24 h sisällä.

HUOMIOITAVAA

Kokolattiamatto-materiaalit EIVÄT sisällä kanttausta, ellei muuta mainita. Jos haluat mattoon kanttauksen, ota yhteyttä meihin joko sähköpostitse tai puhelimitse. Laskemme hinnan lankakantatukselle.

OUTLET-TUOTTEET

Myymme poistuvia mattolaatuja tai palautustuotteita edullisemmin. Jos haluaisitkin 2 kpl outlet-tuotetta, ota yhteyttä, katsomme löytyisikö sitä lisää varastostamme.

Meillä on 1600 m2 varastoa Helsingissä, joten kaikkea on. Ja rahasi riittää.

Mikäli sinulla on kysyttävää, soita meille 040 7000 256 tai laita sähköpostia posti@kowec.fi.

HElSINGISSÄ 11.3.2021

Mattoliike Kowec

0925786-5 

Pohjoiskaari 18

00200 Helsinki

Avoinna 10-16.00

lauantaisin: 12-15.00

040 7000 256

posti@kowec.fi